• Όποιος καταφέρνει να αναδεικνύει καθημερινά την ομορφιά του, μένει για πάντα "νέος"!

  Ιστορικό

  Ιστορικό

  Τα accessories 4teen4ty αποτελούν εμπορικό σήμα της εταιρείας Χονδρικής Τσαγκογέωργας ΑΕ, μίας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες Χονδρικής πώλησης στην Ελλάδα.

  Ιδρύθηκε το 1989 από τους αδελφούς Αντώνη και Φώτη Τσαγκογέωργα, μέτοχους κατά το παρελθόν σε μία από τις πλέον κολοσσιαίες και πρωτοεισηγμένες στο Ελληνικό χρηματιστήριο εταιρίες εμπορίου της εποχής με Οικιακά, Ψιλικά και Εποχιακά είδη.

  Το brand 4teen4ty ξεκίνησε με κλασσικούς κωδικούς σε γυναικεία αξεσουάρ όπως κοκαλάκια μαλλιών, κλάμερ και στέκες μαλλιών και στη πορεία επεκτάθηκε κτίζοντας μια μεγάλη ποικιλία με κατηγορίες όπως καλλυντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη φαρμακείου κλπ.

  Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής παρακολούθηση και ανανέωση των προϊόντων  ως προς τις τάσεις της μόδας, η οργάνωση, η φερεγγυότητα και η συστηματοποιημένη προσέγγιση των ποιοτικών προδιαγραφών, σε συνδυασμό πάντα με τις μοναδικές τιμές των accessories 4teen4ty, δικαιολογημένα οδήγησαν την εταιρεία μεταξύ των πρώτων της αγοράς στο κλάδο της με συνεχιζόμενη ανοδική πορεία